Første juledag ramlet jeg pladask i karbofellen. Spiste mye lefser, smultringer, lagkaker og sjokolader. Jeg har oppdaget en ting. Jeg tåler ikke karbohydrater. Dagen i går følte brystet mitt trangt ut, leddene mine gjorde vondt, skallen føltes for liten til det som er inni hodet, magen var oppblåst, øm og skikkelig i ulage, jeg var kvalm og hadde sure oppstøt. Og jeg fant ut en ting. Det er IKKE verdt det.
Jeg gjorde akkurat samme erfaring, og nådde aaakkurat samme konklusjon. Det var så ille at i dagene etterpå har jeg ikke engang sukker-cravings, er bare miserabel og langer i meg julesylte og venter på at "matforgiftningen" skal gå over. ;) Skål for ren og fet mat!
SvarSlettSkåler for den :) Har heller ikke hatt sukkercravings. Alt for kvalm til det.. Men vi har heldigvis huset fullt av god fet julemat. Så jeg koser meg med det nå :)
SvarSlettI juleferien som var oppdaget jeg for første gang at jeg IKKE la på meg!
SvarSlettOg det var fordi jeg fokuserte mer på å spise den gode middagen.
Ribbe og kalkun <3
Var i den perioden jeg ble overbevist om at jeg burde legge over til lavkarbo:)
Har nå snart gått ned 6 kg, og mange ville vel synes det er tregt, men da får jo kroppen tid til å omstille seg.
Woho for god mat og god helse!