Søk i denne bloggen

27. desember 2010

Konsekvenser av karbofella

Første juledag ramlet jeg pladask i karbofellen. Spiste mye lefser, smultringer, lagkaker og sjokolader. Jeg har oppdaget en ting. Jeg tåler ikke karbohydrater. Dagen i går følte brystet mitt trangt ut, leddene mine gjorde vondt, skallen føltes for liten til det som er inni hodet, magen var oppblåst, øm og skikkelig i ulage, jeg var kvalm og hadde sure oppstøt. Og jeg fant ut en ting. Det er IKKE verdt det.

3 kommentarer:

  1. Jeg gjorde akkurat samme erfaring, og nådde aaakkurat samme konklusjon. Det var så ille at i dagene etterpå har jeg ikke engang sukker-cravings, er bare miserabel og langer i meg julesylte og venter på at "matforgiftningen" skal gå over. ;) Skål for ren og fet mat!

    SvarSlett
  2. Skåler for den :) Har heller ikke hatt sukkercravings. Alt for kvalm til det.. Men vi har heldigvis huset fullt av god fet julemat. Så jeg koser meg med det nå :)

    SvarSlett
  3. I juleferien som var oppdaget jeg for første gang at jeg IKKE la på meg!
    Og det var fordi jeg fokuserte mer på å spise den gode middagen.
    Ribbe og kalkun <3
    Var i den perioden jeg ble overbevist om at jeg burde legge over til lavkarbo:)

    Har nå snart gått ned 6 kg, og mange ville vel synes det er tregt, men da får jo kroppen tid til å omstille seg.
    Woho for god mat og god helse!

    SvarSlett