Søk i denne bloggen

2. august 2010

Underveisbilder :)Va litt vanskelig å finne bilde som vise meg godt. Men det i den rutete kjolen er fra London i mai og det i den blå kjolen er fra Riva del Garda, Italia i midten av juni. Har tatt nåken bilde siste veka. Kanskje eg kan legge dei ut seinare.

7 kommentarer:

 1. så kjekt å se at du har kommet så langt! er gøy å lese! sku hatt nå bilda som vise dæ fra sia eller nå. så man ser bedre. kordan ligg du ann til veddemålet/pakten? æ heie på dæ!
  silje

  SvarSlett
 2. ka er LCHF førr nåkka. æ har mld mæ på Grete roede no. bynne 30.aug.

  SvarSlett
 3. Grete Roede e bortkasta penga fordi ingen klare det resten av livet. Eg har aldri hørt om nåken som har klart det. LCHF står for Low Carb High Fat og er en diett der man kutta ut karbohydrata så mykje som mulig og erstatta det med sunt fett. Trur eg har et innlegg om det.

  SvarSlett
 4. Ja,hørte av solveig at du va skuffa på GRoede. Måtte høre grunnen. Har ei venninna som klare d og mora t ei anna tok d før mange år sia. Men æ har hørt d e vanskelig og ganske masse å spis3,nesten for mye.

  SvarSlett
 5. no er det lenge siden vi har hørt kordan det går. nådde du målet med 10kg? eller er det til 1.sept? er veldig spent. no er GR bynt. så no er det trening å spising førr alle penga :P
  hb det ellers er bra i bergen :)

  SvarSlett
 6. Hei Silje. Nådde ikkje 10 kg til 1. september. Men d går bra. Vi inngikk en ny pakt som skal gå fram til jul. Men eg har no faktisk tatt av 18 kg til sammen. Så eg e ganske fornøyd med det. E litt usikker på om den vekta eg kjøpte her vege likt som den heime da. Men sånn ca hvertfall ;)

  SvarSlett
 7. Bære du ikkje førsvinn heilt!! Du e råflink Vivian <3

  SvarSlett