Søk i denne bloggen

9. mars 2011

Det står stille

Det er ikke så mye nytt under himmelen. Alt har liksom stått litt stille. Jeg er fortsatt interessert i lavkarbo. Jeg SPISER fortsatt lavkarbo, men kanskje litt (for) liberalt. Så vekten står stille. Jeg kjenner ikke akkurat nå at jeg føler hardt for å ta tak og stramme inn for at de siste kiloene skal slippe. Så da venter jeg til jeg virkelig føler at nå er det på tide.

Jeg har kjøpt flere lavkarbobøker og leser for tiden kostdoktorn sin bok. Har også kjøpt Good Calories, Bad Calories og en Atkinsbok. Men det går desverre (eller kanskje heldigvis) mest i pensum for tiden.

Har også, nesten desverre, oppdaga iherb. Og har kjøpt litt stæsj derifra. Jeg synes denne stevian er så gooood. Jeg har også bestilt vaniljeekstrakt, godis, mer godis og denne fantastiske kroppsoljen. Dersom du aldri har bestilt fra iherb før kan du få 5$ rabatt dersom du bruker denne koden: LID905.

Jeg skal prøve å være litt flinkere å legge ut oppskrifter på mat jeg lager.
Jog lover (nesten helt sikkert)!
Xau bacalhau

2 kommentarer:

  1. nooooooooooooooooo, e ha nettopp bestilt aloe vera frå iherb, å brukte ein annæ sin kode...æsj! e dæ kje sånn at den som "eie" kodn og får rabatt? sku ha sjækkæ her tiliar!!!!

    SvarSlett
  2. Jo, den som har gitt kosen får nåke slags credit man kan bruke. Eg fikk sånn 1$ når ei anna brukte koden. Det va dumt.. Men det går nok bra ;) Eg har nok en dollar ;)

    SvarSlett