Søk i denne bloggen

11. januar 2012

Grunnen til at jeg blogger lite...

Transkribering av intervjer er lettere med litt mørk sjokolade :)
...er enkel. Jeg er masterstudent. Som betyr mye tid på lesesalen, lite på kjøkkenet. Men det er hyggelig at folk er innom og kommenterer selv om jeg er kjedelig.

4 kommentarer:

  1. Men hva spiser du i denne perioden med med mye lesing? Har noen veldig smarte, og kort fortalte, matpakketips?

    SvarSlett
  2. @ Sukkerspinnengelen: I perioder spiser jeg veldig ensidig, som for eksempel karbonader eller kyllinglår fra varmdisken med salat. Eller noe fra salatbaren på universitetet. Men noen ganger tar jeg meg tid til å lage noe skikkelig mat og tar med rester. I det siste har jeg også laget Nannahs vafler en del. Veldig godt og greit. Ellers har jeg laget Lena Beatrice sine nuggets som snitzler. Kjøttpudding med sellerirotmos er også godt og enkelt å lage i større kvanta. Vi har kjøkken på lesesalen da, så jeg har tilgang til mikro og alt.

    @ Lovely liller: true that ;) Hyggelig at du titter innom bloggen min :D

    SvarSlett
  3. Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

    SvarSlett