Søk i denne bloggen

29. april 2011

Vivians tunfisksalat

Denne spiser jeg ofte til lunsj i forskjellige varianter.

Tunfisksalat
en boks tunfisk
en rødløk hakket i små biter (bruker hakkeboks til stavmikser)
1/4 purre også hakket

Bland:
ca 1 dl majones
ca 1 dl rømme
ca 0,5 dl gresk yoghurt
3 fedd hvitløk (kan hakkes sammen med løken eller presses)
litt sitronsaft
litt sukrin
litt hvit pepper
Litt timian
Litt masse av gressløk, urtegård (eller annet urtekrydder) og basilikum (jeg bruker tørkede, men det er sikkert enda bedre med ferske)
Bland inn tunfisken, løken og purren.

Lag salat av ruccola, rød paprika, cherrytomater og avocado (eller andre ting du liker i salaten). Bland inn tunfisksalaten og strø ristede pecannøtter på toppen. NAMMIS!

Jeg har også laget dressingen av bare majones. Det fungerer også. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar