Søk i denne bloggen

23. september 2010

Ostemousse










Disse blir litt som ostekake uten bunn. De vart friske og gode.

Ingredienser
200g Kremost uten smak (evt. med ananas/mandarin)
*1,5 dl Fløte
*2-5 ts Sukrin
*2 ts gelatinpulver i ca 1 dl kokende vann
*Smakstilsetning
Jeg har brukt 1 lime og 2 ss sukkerfritt blåbærsyltetøy i de som ser litt lilla ut og 2 ss hjemmelaget plommesyltetøy i de med litt lysere farge (delte røra i to).

Framgangsmåte
1. Bland kremost og fløte
2. Ha i smakstilsetnig og sukrin (smak til)
3. Rør til det er jevnt
4. Kok opp vann og rør ut gelatinpulver
5. Bland gelatinblandingen med osteblandingen
6. Ha i muffinsformer eller skål og sett i kjøleskap noen timer (i muffinsformer stivner de raskere)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar