Søk i denne bloggen

27. desember 2010

Ønsker å bli verdens største kvinne.

Denne kvinnen har et ønske om å bli verdens største og hennes samboer støtter henne. Han ønsker at hun skal bli større. Hun bekymrer seg heller ikke for diabetesen sin, for hun mener det er forutbestemt når hun skal dø, så ingenting hun gjør har betydning for det.

Det begynte med at hun ikke klarte å gå ned i vekt. Derfor har hun nå som mål å gå opp. Dette synes for meg som en veldig usunn holdning til sin egen kropp. Jeg skjønner at man gir opp tradisjonelle vektnedgangsløsninger fordi de ofte ikke fungerer. Spesielt dersom man har diabetes. Da er det vanskelig å gå ned i vekt uten god insulinkontroll og jeg skjønner godt at hun gir opp. Men det at hun frivillig går inn for å legge på seg så mye høres for meg ut som et dødsønske. Hennes samboer synes hun er sexy sånn, men samtidig vil han at hun skal bli enda større. Jeg synes det er godt at vi er forskjellige og elsker mennesker i alle størrelser. Jeg liker heller ikke veldig tynne mennesker. Synes det er penest med litt ekstra. Men å ønske at den man elsker skal spise seg til døde høres for meg ikke ut som noe sunt forhold uansett.

Vekt og skjønnhet henger ikke nødvendigvis sammen, men vekt og helse henger sammen og diabetes og kosthold henger helt klart sammen. Uansett hvor opptatt man er av utseende burde det å ha en god helse komme før skjønnhet, uansett om idealet er stor eller tynn.

4 kommentarer:

 1. Jeg så faktisk nylig en dokumentar om denne kvinnen på svensk tv3. De har laget en dokumentarserie i fire deler som de kaller generasjon fett. Du kan se hele serien her:http://www.tv3play.se/program/generationfett

  Fin blogg du har! :-)

  SvarSlett
 2. Huff, blir kvalm bare ved tanken på hvor mye hun må trykke i seg for å få opp vekta. Og så sliter hun jo alt fysisk, hvordan tror hun det blir med 200 kg til! Hun vil jo bli invalid jo, og totalt avhengig av andre, og så kommer hun jo til å føle seg bæsj- for ikke å snakke om helsetilstanden hennes

  SvarSlett
 3. Det verste er at hun ser frem til å bli helt sengeliggende, fordi hun ikke liker å røre på seg. Mannen hennes er skikkelig dominant og det er han som styrer henne. Du bør virkelig se den dokumentarserien, det er et skikkelig tragisk innblikk i hennes liv. Hun har et barn på et par år da, og det er det eneste som hindrer henne fra å gå fullstendig inn for prosjektet på nåværende tidspunkt.

  SvarSlett
 4. Jeg begynte å se serien nå. Har nå bare sett på de mødrene med overvektige barn. Kjenner jeg blir litt sint på den bestemoren som sier "viss mine barnebarn har lyst på noe å spise, kjøper bestemor der!" Uff. Det er vel ikke den beste holdningen når det gjelder barnas fremtid..

  SvarSlett