Søk i denne bloggen

11. desember 2010

Tilbake!

Nå er jeg ferdig med eksamen og har JULEFERIE! På tirsdag skal jeg reise til Storbritania for å besøke en veldig god venninne og jeg gleder meg! Muntelig eksamen i går ordnet seg. Jeg ble fullstendig blank til å begynne med og klarte ikke å svare på hva jeg hadde skrevet oppgave om en gang. Og jeg leste gjennom oppgaven min rett før jeg skulle inn dit. Det beste av alt var at han sa jeg hadde skrevet en god oppgave. Jeg var egentlig litt misfornøyd med den, så jeg ble veldig glad. Men uansett, så klarte jeg til slutt å roe meg ned nok til å lire av meg noe smart. Så jeg endte opp med en C og er overlykkelig :D

På kvelden i går hadde vi masterjulebord og det var utrolig artig. Jeg storkoste meg og var ikke hjemme før klokka var fire i natt. Og vi hadde så mye god mat. Det var type spleisefest der alle tok med en eller flere småretter. Og det var ganske mye lavkarbovennlig. Så jeg var mett og fornøyd!

I dag har jeg bare hengt på kafe i byen med gode venner og sett litt i butikker. Jeg har nytt ferien til det fulle! Det er så godt å ikke lenger bo på lesesalen. Nå gjenstår det bare å rydde i rottereiret mitt. Har en hau med rene klær å legge sammen og bøker og papirer flyter over hele rommet. For å ikke snakke om hybelkaninene som titter fram fra under sengen. Tror de har mutert. De er svæææære. Men i morgen skal de få et ublidt møte med min blå sugevenn.

Jeg har fått mange koselige tilbakemeldinger fra mennesker som leser bloggen. Det er veldig koselig at noen leser det jeg skriver. Jeg var å sjekket statistikken min nettopp og det har økt jevnt og trutt med lesere. Har enda ingen stor leseskare, men koselig endog.

Ha en nydelig helg alle sammen!

1 kommentar:

  1. Du har vært kjæmpeflink snuppa! ;) Gratulere så masse me bra resultat på xamen & nyt juleferien til d fulle nu! =)

    SvarSlett