Søk i denne bloggen

4. juni 2011

Eksamen overstått

Sånn ser det ut når jeg skriver hjemmeeksamen. Lager et skikkelig bol i senga :p
Etter et par dager med drittvær i Bergen, har det blitt sommer igjen! Det er hærlig. Selv om jeg i dag har vært inne hele dagen og laga mat til et utdrikningslag. Er en venninne av meg som er forlover og hun trengte litt hjelp til å fikse god mat. Så da måtte jeg jo stille opp! Håper de syns det er godt. Jeg har laget høykarboversjonen av ostekaka mi, for venninna mi elsker den.

Jeg er ferdig med eksamene mine og har ferie helt til onsdag. På onsdag og torsdag skal jeg på medisinkurs. Det skal jeg også neste uke og så begynner jeg å jobbe uka etter det. Jeg skal jobbe i et bofellesskap og i tillegg jobbe litt med hjemmehjelp. Jeg gleder meg og tror det blir kos!

1. juli skal jeg flytte inn i et kjempekoselig jentekollektiv og jeg gleder meg skikkelig. Tror de har det skikkelig koselig der. Og jeg skal få et ordentlig kjøkken. Der skal jeg lage masse god mat og dele med dere, om det er noen her da ;)

Jeg fikk en kommentar på det forrige innlegget mitt fra Borghild. Det var en skikkelig hyggelig kommentar om at jeg var til inspirasjon når motivasjonen til lavkarbo var lav. Det gjorde meg helt varm og fuzzy. Tenk at noen leser bloggen min og atpåtil blir inspirert. Jeg har hele tiden blogget mest for min egen del. Men det er trivelig at dere stikker innom meg. Takk Borghild. Du lyste opp dagen min!

Nå er det fint vær igjen. Jeg har tro på at denne sommeren skal bli fantastisk. Det jeg virkelig kunne tenkt meg er en ismaskin. Da hadde alt vært perfekt!

Takk for at dere leser hos meg!
<3

4 kommentarer:

 1. Kjæreste Vivian.
  Selvfølgelig er du en inspirasjon! Jeg titter ofte innom og bare leser, slapper av og koser meg med bloggen din. Ser på bilder og oppskrifter, gleder meg til å prøve.

  Det er viktig å blogge for sin egen del. Selv om vi begge sliter med tørrperioder innimellom, så er bloggen der når det titter inn inspirasjon og motivasjon.

  Du har vært en stor stjerne som har vist meg veien, holdt meg oppe når jeg ikke har klart det selv.

  Stor klem fra din venn i nord. :)

  S

  SvarSlett
 2. Ååååå. Det var en ufattelig koselig kommentar. Og det er godt du er tilbake i din blogg og! :) Håper at sommeren din blir nydelig Sandra!

  <3

  SvarSlett
 3. ismaskin har jeg også lyst på, lagde tofu-sjokoladeis og den var himmelsk på smak, men konsistensen hadde nok blitt enda bedre i en ismaskin enn det blir når man bare putter det i en boks og fryser.

  Fin blogg:)

  SvarSlett
 4. Takk Hilde :)
  Trur eg skal bruke peng på ismaskin når eg får lønn. Kanskje.. ;)

  SvarSlett